Motivējošs pastāstiņš


Pastāstiņš ņemts no Facebook lapas Uguns skola.

"Uzvelc savas "lielo meiteņu" biksītes un rīkojies!"
Šodienas stāsts par sievišķīgu superieroci. Nepatīk, kā pret Tevi izturas? Velc kājās lielo meiteņu biksītes un sāc ar to, ka vispirms beidz trīcēt, ko par Tevi padomās. Drosmīgi un cieņpilni pasaki savu viedokli - kas Tev ir vai nav pieņemami. Pasaki arī, kas Tev vajadzīgs, un (Ninja līmenis): pajautā otrai pusei, kas ir vajadzīgs no Tevis, lai viņi Tev varētu iedot to, ko Tu prasi. Pēc tam izsver, vai joprojām paturēsi kājās lielo meiteņu biksītes un darīsi savu daļu (tikai savu sadarbības daļu, nevis savu daļu plus vēl viņējo) jeb arī meklēsi sev piemērotāku sadarbību ar citiem cilvēkiem vai arī metīsi visu pie malas un skriesi žēloties vai stūrī raudāt par to, cik pasaule netaisna.

Nav liela māka staigāt apkārt citus vainojot vai ierauties kaktiņā un gausties pie sevis, kā citi kļūdās un cik slikti izturas pret Tevi, tā iztaisoties par cietēju, kam visi dara pāri. Un no kļūšanas par paštaisnu maitu ar attieksmi "nu es tiem neliešiem parādīšu!" arī nekāda labuma Tev nebūs. Labākos panākumus var gūt, ja cilvēki Tevi respektē nevis aiz bailēm, bet gan tāpēc, ka patiesi ciena Tevi un Tavu rīcību, jo Tu rīkojies veidā, kas raisa cieņu nevis liecina, ka esi:
1) tepiķītis, kas izpatikšanas dēļ ļauj citiem sevī noslaucīt kājas;
vai arī
2) pātaga, kas bliež otram pa muti un ribām pelnīti vai nepelnīti.

Lielo meiteņu biksīšu valkātājām piemīt maģisks spēks. Viņas dara savu daļu un pieskata, ka sadarbības otra puse (laulībā, draudzībā, darbā, biznesā, ģimenē utt) dara savējo.

Kad kājās lielo meiteņu biksītes, sievietei nav laika uztraukties, ko par viņu padomās un vai viņa būs laba visiem (jo zina taču, ka visiem laba nebūs nekad).

Nenovērtē par zemu piemērotas apakšveļas nozīmi Tavā spējā uzdrīkstēties darīt un būt drosmīgai. Pirms kāda laika runāju ar savu paziņu, kura ilgu laiku vadīja ļoti liela globāla mēroga uzņēmuma pārdošanas nodaļu. Viņa savulaik visām jaunpienākušajām tiešajām padotajām mācīja, ka, lai vai kāds pelēks tērps būtu jāvelk mugurā, jo to pieprasa uzņēmuma reputācijas ģērbšanās kods, - ejot uz nopietnām pārrunām ar klientiem vai sadarbības partneriem apakšā ir jāvelk sava skaistākā un degošākā ("smoking hot") apakšveļa un zeķes, kuru neviens cits neredzēs, bet pati valkātāja gan ik mīļu brīdi atcerēsies par savu maģisko spēku un rīkosies drosmīgi un prasmīgi.

Ja Tavā īpašumā trūkst šāda maģiskā burvju apģērba - smoking hot apakšveļas (tikai un vienīgi Tavā izpratnē "smoking hot"), tad šī ir oficiāla atļauja un sirsnīgs ieteikums šodien doties uz veļas veikaliem, atrast un iegādāties to, kas Tevi turpmāk iedvesmos rīkoties, kā pieaugušai, gudrai un drosmīgai sievietei, kura dara pati un arī panāk, ka otra puse dara savu daļu.

Starp citu, tas, ko samaksāsi par glauno apakšveļu, nebūs vis izdevumi, bet gan investīcija sava labākā dzīvē. Tu esi Tavs labākais un vērtīgākais resurss un sevī investēt noteikti vajag.
(Tikai, lūdzu, nopērc izmēru, kas Tev der tagad, nevis kaut kad nākotnē, kad Tu plāno notievēt. Maģiskais burvju apģērbs ir maģisks tieši tad, kad der, kā uzliets ŠODIEN. Ja izdomāsi tievēt - tad nopirksi nākošo skaisto veļu.)

Un ja jau reiz esam pie šīs tēmas pieķērušās - sirsnīgs ieteikums Nr 2: pieej šodien pie savas veļas atvilknes vai plaukta un ar kritisku burves aci izskati to, lai labi ātri izmestu ārā visu to paplukušo vai arī ne gluži labi derošo apakšveļu, kuru Tu velc, jo zini, ka neviens tāpat neredzēs. Tā nejaucība un taupības ieradums nevietā maitā Tavu maģisko spēku. Tiec vaļā no šī enerģētiskā vampīra, kas apēd Tavu burves maģiju.

Pāri visam - izklaidējies to visu darot: gan atrodot veļu veikalos, gan izrevidējot savu veļas kasti un priecājoties par jauniegūto super spēku

Komentāri

Populāras ziņas