Deviņdesmit dienas Ženevjēvai


Džeimss Sinklērs, iedomīgs un pašpārliecināts starptautiska mēroga uzņēmējs, vienmēr panāk to, ko vēlas. Un viņš vēlas, lai Ženevjēva turpmākās 90 dienas piepildītu jebkuru viņa vēlēšanos...
Tad nu tā, esmu ķērusies pie jauna literatūras žanra apguves - Erotiskā literatūra.
Kamēr Greja piecdesmit nokrāsām vēl ir biblenes rinda, uzgāju, kur to var lasīt i-netā angliski, nu tā kā darbā nepalasīsi,bet mājās pie datora arī sēdēt negribas, tad nu izskatās, ka tikšu pie mazā draudziņa, caur kuru grāmatas varēšu lasīt elektroniski.
Bet tikmēr bibliotēkā netīšām plauktā atradu šo - Lūsindas Karingtones (Lucinda Carrington) "Deviņdesmit dienas Ženevjēvai" (Ninety Days of Genevieve).
Mazliet papētot, atklāju, ka grāmata izdota 1996. gadā, vēl pirms pasauli pārņēma Greja trakums. Bet jau šeit ir savītas sado/mazo seksa rotaļas ar tradicionālāku seksu un lomu spēlēm.
Tātad, uz baigo mākslu šis žanrs laikam nepretendē, bet tas var sniegt zināmu iedvesmu ko varētu tādu intereantu padarīt gultā un ārpus tās, ja viss, kas ir ir tā drusku apnicis. Jā, un var noderēt kā labs špikeris scenārijam lomu spēlēm.
Kopumā grāmata bija gana interesanta un tā kā man pašlaik nav ar ko citu salīdzināt, tad pēc pirmā iespaida saku, ka man patika.
Ā, un autore beigās ir ielikusi vienu interesantu epizodi, lai visām pasaules sievietēm ir prieks, ka beigas ir ideāli laimīgas.

Komentāri

Populāras ziņas