Lai tur vai kas!


Kāda garīga rakstura apjukuma rezultātā šī gada sākumā ķēros klāt pie pašpalīdzības literatūras. Par Lisas Nikolsas (Lisa Nichols)"Lai tur vai kas!" (No Matter What) izlasīju Absolūta grāmatplaukta blogā.
Grāmata lasījās ļoti lēnām un pakāpeniski, kas man šķiet ir labi, jo viss nāk tai laikā, kad jānāk. To apliecina arī kāda lieta, kas izgaismojās tikko izlasot grāmatu un tā kā apzināta problēma ir daļa, no tās risinājuma, tad rezultāti jau ir redzami.
Nu labi, nekas tāds jau tur tik fantastisks nav, patiesībā tie paši padomi, kas citur, bet ļoti labi sastrukturizēti un nosaukti par 9 garīgajiem muskuļiem, kā arī autore daļas ar savas dzīves stāstu, kur un kā viņai šie muskuļi ir atklājušies un kā darbināti.
Jāteic, ļoti cilvēcīga grāmata. Neuzbāžas ar nez kādu mistiku vai baigo ezotēriku, bet drīzāk velk uz psiholoģijas teoriju, kas cilvēcīgi ietērpta stāstos iz autores dzīves. Domājams, ka ik pa laikam pārskatīšu grāmatu, jo katras nodaļas noslēgumā tai ir pievienoti vingrinājumi kā apzināt ko vēlies, kā stiprināt savu iekšējo es u.c.
Autore ir ņēmusi dalību arī slavenajā The Secret filmā un grāmatā kā arī skatoties i-netā viņai ir vēl citas grāmatas.

Komentāri

Populāras ziņas