Ēd, lūdzies, mīli


Elizabetes Gilbertas(Elizabeth Gilbert)"Ēd, lūdzies, mīli" (Eat, Pray, Love) gribēju izlasīt jau kādu ilgāku laiku, taču nekad tā grāmata nestāvēja bibliotēkas plauktā.
Un šeku reku, beidzot bija dabūjama. Paņēmu un jāteic diezgan ilgi lasīju.
Esmu redzējusi pēc grāmatas motīviem uzņemto tāda paša nosaukuma filmu un saklausījusies daudz un dažādus viedokļus par šo grāmatu, tās pseidogarīgumu un autores seklumu.
Jāteic, šeit bija aprakstīts vienas sievietes stāsts par to kā viņa pārdzīvoja šķiršanos un jāteic, ka tiem, kas to nekad nav piedzīvojuši, par to visu nav ne jausmas, līdz ar to bieži vien ir šie teksti no sērijas "от жира бесится" meitene, aizbrauca pabaudīt dzīvi un vēl kaut kādu grāmatu uzcepa. Laikam jau ļautiņiem skauž. Kas zin ko paši darītu, līdz ar to loģiski, ka svešās kurpēs niekāpsi.
Tomēr, savu līdzību ar to, kas notika manā dzīvē es redzēju un iespējams tāpēc arī tik ilgi lasīju, lai pie reizes izlasīto pārdomātu un salīdzinātu ar savām izjūtām.
Lai nu kā, man patika un ja reiz autore ir pamanījusies uz savu ciešanu ŗēkina arī finansiāli nopelnīt, super, man prieks par viņu.

Grāmatu alfabētā, Latviešu valodas alfabēta versijā grāmata aizņem burtu Ē.

Grāmatu Bingo šī grāmata aizņem lauciņu "A Book With A Blue Cover".

Komentāri

Populāras ziņas