Mazliet kultūras


Vakar biju baudīt kultūru. Biju Nacionālajā teātrī uz Ursa Vidmera lugu "Topdogi". Lugas darbība risinās tādā kā pārkvalifikācijas nometnē, kas izveidota bez darba palikušajiem augstākā ranga vadītājiem. Luga adaptēta Latvijas situācijai, līdz ar to tomēr radās tādas kā nelielas nesakritības, nu sorry, bet nu pie mums pirmos neatlaiž lielos vadītājus, nu te tā nenotiek, līdz ar to lugā visu tālākajā gaitā notiekošo bija grūti adaptēt LV situācijai.
Lugas darbības vide - principā, stilīga vietiņa, kur šitajiem augstākā slāņa darbaholiķiem savākties, lai spētu atrast jaunu darbu. Lugā piedalās bariņš jaunizcepto bezdarbnieku un "coaching"grupas trenere (dikti stilīga personība), kura pati kādreiz ir piedzīvojusi šāda tipa atlaišanu.
Principā kā komēdija bija laba, jā bija par ko pasmieties, varēja arī par šo to aizdomāties. Bija visādas tā teikt "pērles" iz dzīves.
Pats labākais, filigrāni nodemonstrēta ērgļa uzvarētāja gaita - galva augšup lūkojoties uz horizontu, mugura taisna, nedaudz ieliecamies ceļos un aiziet pasaulē. :)) Jo, katrs ir "pakārts, o sorry piekārts pie mākoņa maliņas un viņam veicas" (tiešs citāts). Nu ko, lai nu tā būtu!

Komentāri

Populāras ziņas