Baltā vīzija

Ļāvos nelielam "Guilty pleasure" - sieviešu romānam. Noras Robertsas (Nora Roberts) "Baltā vīzija" (Vision in White).
Spoileris - "Bērnības draudzenes – Pārkere, Ema, Lorela un Maka – četratā izveidojušas vienu no labākajām kāzu plānošanas firmām "Solījums". Pēc gadiem ilgām bērnības rotaļām, spēlējot iedomātas kāzas, šīs sievietes tagad nevainojami pārzina it visu, lai savām klientēm garantētu nevainojamu un krāšņu kāzu dienu, ko vērts atcerēties līdz mūža galam".
Šajā stāstā galvenā varone ir kāzu fotogrāfe Makenzija, ko visi sauc par Maku, protams viņai ir iepriekšejas attiecību problēmas, infantila naudas tērētāja māte, nu un viņa tiek atalgota par visām iepriekšējām ciešanām satiekot burvīgu vīrieti (principā jau nereālu gandrīz), kas izrādās skolas laikos bija pa kluso šajā ieķēries. Saldi. Bet ja godīgi, man reizēm gribas šo cukuru. Lai cik virtuozi Nora Robertsa rakstītu dažādu žanru ietvaros, tomēr sieviešu romānu bez maz vai obligātās seksa ainas viņāi tik labi viss nesanāk kā citām autorēm. Ok, zābaki kājās galvenajai varonei bija zināma inovācija, bet, tur bija lietas, kas kaut kā nesakrita un nelikās loģiskas.
Interneta dzīlēs paskatoties, autore ir sarakstījusi tetraloģiju par visām četrām draudzenēm. Interesanti būtu palasīt kas tad katrai tur pa lielisko vīrieti tika, bet laikam nekas cits no šis sērijas latviski nav. Pamazām apdomāju to e-grāmatu lasīšanu.

Komentāri

Populāras ziņas