Horoskops Skorpioniem aprīlim

Horoskops Skorpioniem aprīlim. Joprojām Autors Andis Geste.
Ir debesjumā dažādi apgabali, sektori, plaknes, stacijas utt., kur var izvietoties spīdekļi un hipotētiskie punkti. Ir ļoti kustīgi spīdekļi, ir gausi spīdekļi, ir fiksētas zvaigznes. Skorpioniem spīdekļi ir sastājušās zināmā harmonijā, tādā kā miera stājā, bet šis miers ir mānīgs. Ai, cik mānīgs!! Bumba tikšķ un kad tā ies gaisā, tas ir tikai laika jautājums. Mieru, tikai mieru! Tā ir laba bumba. 2015. gads tālāk būs zelta vērts un, ja būtu Skorpions, es ļoti gaidītu, lai šī bumba uziet gaisā.
Nezināmu iemeslu dēļ, Skorpioniem aprīlī tiks izsniegta varena enerģija. Tā pamatā nāks no citiem cilvēkiem. Jūs nonāksiet zināmā cilvēcisko attiecību epicentrā. Pats paradoksālākais visā šajā ir tas, ka pirms nokļūšanas attiecību virpulī, jūsu baterijas tiks uzlādētas līdz maksimumam - gan tās, kas ir jūsu iekšpasaules baterijas, gan jūsu apziņas un personības spēka baterijas. Aizdomas, ka bumba sprāgs 21.-23.04.
Viss sākas 04.04., kad jūsu iekšpasaulē eksplodēs pilnmēness ar pilnu mēness aptumsumu. Tā enerģija uzlādēs jūsu zemapziņas baterijas. Šajā laikā (līdz 11.04.) gan mīlas dieviete Venēra, gan kareivīgais Marss būs jūsu partnerības sektorā. 1:1 tipa attiecības būs visnotaļ spēcīgas. Un man gribās abas šīs lietas saistīt kopā. Skorpioni absolūti fenomenāli spēj uzkrāt saspringumu un akumulēt enerģiju. Puse jūsu dzīves norit jūsu galvās, kas šķiet neguļ nekad. Tagad nereāli spēcīgā ietekme no jūsu tuvākajiem cilvēkiem saistīsies kopā ar jūsu zemapzinātajām vēlmēm, kuras ļoti spēcīgi izgaismos Svaru pilnmēness ar aptumsumu jau minētajā 04.04. Ļoti varētu aktivizēties ilgas pēc mīlestības un siltām attiecībām.
Tālākais mani vedina domāt, ka ilgas būs ne tikai pēc siltām attiecībām, bet arī pēc seksīgām attiecībām, jo jau 06.04. sāk uzlādēties jūsu vitālā spēka baterijas. Ja jums ir bijis kāds pavasara nīkums vai kāda liga/sērga, tad ap šo laiku gaidiet veselības uzlabošanos un vitālā spēka pieplūdumu.
08.04. superdiena, jo mostas lielais labvēlis un dievu dievs Jupiters. Jūs tapsiet labi redzami un lietas jūsu karjerā/biznesā sāks putot. Bet ne par darbu jums aprīlī tik daudz ir stāsts. Tur pēc 08.04. viss ies kā pa diedziņu - tieši tik ļoti labi, lai jums par šo dzīves sadaļu nebūtu īpaši jādomā un galva jālauza. Tālākais gan paliek interesanti, pat gana uzbudinoši.
Pēc 11.04. enerģijas strauji paliek aizvien intensīvākas. Mīlas dieviete Venēra ieiet jūsu kaisles sektorā. Tur arī bagātība, lieli kontrakti, slava. Jūsu iekšpasaule ir enerģizēta līdz maksimumam. Tā ir kā uzvilkta atspere. Jūsu vitālais spēks pieaug. 18.04. jums ļoti spēcīgs jauns mēness Aunos, kas dos jums tieši maksimālu vitālo/fizisko spēku. Atspere novelkas vēl tālāk.
Uz to laiku debesīs jau sāk noformēties ļoti spēcīga un ULTRA labvēlīga kombinācija Zemes zīmēs. Tā tad arī ir tā nereālā mīlestības, kaisles, draudzības, cieņas, apbrīnas, iekāres bumba, kas tūlīt pat sprāgs. Šo enerģiju veido ne-pa-jokam spēcīgi debesu spēlētāji: Marss, Plutons un Lilita. Ap 20. martu Saule ieies jūsu pretējā zīmē - Vēršos un pēc dienas ir gaidāma eksplozija attiecībās.
Kā jau minēju, tas ir kkas ļoti labs, lai arī es lietoju vārdu 'eksplozija', kam ir nedaudz biedējoša noskaņa. Jūs būsiet maksimāli enerģizēti un 21.-23.04. augstāk minētā Marsa, Plutona un Lilitas superkombinācija būs sasniegusi savu maksimumu. Ja man būtu jādod šai enerģijai kāds piemērs, tad vistuvāk būtu situācija, kad atbrauc pirātu kuģis un kapteinis iemīlās un nočiepj visskaistāko pilsētas meiteni. Un tālāk viņi burās kopā un būs laimīgi. Gaisā ir kkas, kas spēs sagriezt kājām gaisā jūsu dzīves un tas ir stāsts par ļoti spēcīgām jūtām un kaisli.
Grūti iedomāties, kur vēl jūs varētu šo enerģiju izmantot. Nu vrb sporta mašīnas iegādē. Vrb kāda pasakaina arābijas rikšotāja pirkšanā sirdi kutinošā izsolē. Vēl vrb jūs variet uz šīs enerģijas pamata noorganizēt dzimtas salidojumu vai sasaukt mājas komitejas sapulci un ierosināt beidzot salabot tekošo jumtu, tomēr tā būtu šīs enerģijas zināma izšķiešana.
Ticamāki būtu nereāli, neiespējami randiņi ar bēgšanas (ar sekojošu kopdzīvi) plānu izstrādi. Ļoti iespējami ir bildinājumi. Šajā laikā ļoti labi ir arī pašiem kādu bildināt. Aprīļa nereāli spēcīgi akumulētā enerģija būs pacēlusi Skorpionu jaunos augstumos. Laiks gāzt kalnus. 27.04. variet kādu darba kalnu apgāzt. Ļoti veiksmīga un neparasta diena tieši darba, naudas un vitalitātes jomā. Var ļoti paveikties un kādi darbi/projekti sakustēties visneiedojamākos veidos. Jums patiks!
Kopumā aprīlis Skorpioniem ir spēka mēnesis. Jūs akumulēsiet gigantisku emocionālo un vitālo enerģiju. Bet enerģija jau ir par to, lai tā tiktu lietota. Šoreiz tās būs attiecības, kas būs jūsu pamatlīnija aprīlī un šis viss pilnīgi obligāti iestiepsies arī maijā. Es balsotu par to, ka jums tagad draud mīlestība ar visām izrietošajām sekām. Nu mazākais - cieša draudzība, kam komplektā nāks benefiti. Lai jums trakoti interesants šis neparastais mēnesis! Spridziniet un dzirksteļojiet! Priekā, skaistie un seksīgie Skorpioni!

Komentāri

Populāras ziņas