Atkailinos tevī


Silvijas Dejas (Sylvia Day) darbu "Atkailinos tevī" (Bared to You) paņēmu, jo nolēmu, ka tak beidzot bez emocionālas sāpes varu lasīt erotiskos romānus. Nu ziniet situāciju, ka salasās visu ko un tad pašai arī gribās, bet tikt pie kā tāda nevar. Tagad viss tā kā būtu, bet romāns, ta nekāds dikti labais nebija. Tomēr izlasīju, jo tur bija dažas psihloģiskās atkāpes, kas lika padomāt par lietām pašas dzīvē.
Par sižetu jāteic tā, ka nu ne velti tiek teikts, ka šī triloģija ir Greja triloģijas plaģiāts. Lasījusi Greju nesmu, pat filmu noskatījusies neesmu, bet tik cik zinu no draudzenes stāstītā, tad nu tam ir jāpiekrīt.
Galvenais vīrieškārtas varonis ir Gideons Kross, emocionāli sačakarēts miljonārs, kas satiek Evu Tramelu, kas vispār arī ir sačakarēta bagātas ģimenes meitiņa, kura gan grib būt patstāvīga un veido karjeru neizmantojot ģimenes naudu. Nu kā jau tas gaidāms, abi satiekas, seksuālā spreidze gāž šos nost no kājām, tad nu ik pa laikam tur ir grandiozs sekss, ko gan par ne tik grandiozu padara tulkotāja neveikais darbs un tiešie tulkojumi no angļu valodas, ka pārcelti latviešu valodā, dažbrīd skan maigi izsakoties dīvaini. Visu pārējo laiku šamie čakarē savas attiecības vai arī cenšās ko nokārtot. Ā, un velkās līdzi tas lielais noslēpums, kas gan īsti nav kārtībā ar Gideonu.
Nu vispār brīnos, ka šī sērija ir kļuvusi par bestselleru ASV, jo ir lasīts kas labāks tomēr.



Komentāri

Populāras ziņas