La Cucina. Virtuve


Lilijas Praeras (Lily Prior) La Cucina. Virtuve(La Cucina: A Novel of Rapture) man mājās nostāvēja gandrīz gadu līdz kaut kā dabiski pieķēros šīs grāmatas lasīšanai.
"Briļļainā bibliotekāre Rosa Fjore jaunāko kolēģu vidū ieguvusi iesauku la zitella, vecmeita. Darbabiedres izsmej viņas smagnējo augumu, lielās krūtis un kaislību uz ēdienu gatavošanu. Pagaidām Rosas vētrainos pagātnes noslēpumus te nezina neviens...
Tad bibliotēkā ierodas Viņš. Ārzemnieks. Anglis. Šarmants un noslēpumains. Mīlestība, kas uzplaukst starp abiem, ir kā Rosas gatavotie ēdieni – dedzinoša, nevaldāma un pikanta, ar neaizmirstamu garšas buķeti."
Pēc grāmatas izlasīšasnas internetā izlasīju daudzas grāmatu blogeru kritiskās atsauksmes. Katram bija lietas, kas krita uz nerviem. Taču man lasot likās, ka pat ja arī autore dažus interesantos varoņus nav attīstījusi, tomēr tas kopumā netraucē lasīt to nedaudz neķītro kaislību stāstu, kas virmo ap ēdieniem un galvenajiem varoņiem. Lai gan tas dažbrīd balansēja uz farsa robežas, man tas bija īsti laikā.
Un ēdienu receptes patiesi bija kārdinošas.

Komentāri

Populāras ziņas