2015. gads


Citēšu astrologa Anda Gestes Skorpionu horoskopu janvārim, kas patiesībā iezīmē visu 2015. gadu. Jo tā, kā ir šeit, tā man arī gribās un ir plānots. :)

Horoskops Skorpioniem janvārim.

Jums, dārgie sauļuki - Skorpioni, noteikti ir viedoklis par 2014. gadu. Un patiess viedoklis. Šī (2014.) gada spilgta atblāzma būs janvāra pirmā nedēļa. Jau 04. janvārī būs Vēžu pilnmēness, kuru normāli pārtērēt varēs, laikam, tikai ūdenszīmes t.sk. Skorpioni. Vēžu pilnmēness satricinās Skorpionu dzīves uzstādījumus un principus, kā arī izgaismos skatu uz nākotni. Un nākotne parādīsies pilnīgi citāda, nekā tā izskatās tagad. Priekšā ir 2015. gads, kas, sākot ar aprīli, solās būt viens no burvīgākajiem gadiem, kopš neatminamiem laikiem.

Priekšā gan ir janvāris, februāris un vājprātīgais mēnesis - marts, bet neba tāpēc mēs raudāsim, vai ne?! Aprīlī būs jauna ēra, jo debesīs uz neatgriešanos sāk izjukt viena fundamentāla riebeklība - Urāna-Plutona kvadrāts, kas jums sita pa veselību, ikdienas soli un regulāri tricināja brāļu/māsu, radu, kolēģu attiecību līmeni. Tagad visas šīs lietas normalizēsies. 2015. gada otrā puse būs vieglākā un līksmākā, kādu jūs vien varat atcerēties. Un šim līksmības laikam ir pienācīgi jāsagatavojas.

Tad nu lūk, tūlīt pēc JG sagaidīšanas svētkiem atnāks jaunā realitāte, kurā vajag tā kārtīgi apskatīties, kur jūs stāvat dzīvē un kurp tālāk tajā doties. Atkārtoju, nākotne būs gaiša! Jums tagad ir trīs mēneši pārgrupēties un pārkomponēties, lai šo gaišo nākotni varētu sagaidīt un 'paņemt'. Jau ap 12. janvāri jūs sāksiet reāli sajust jaunās nākotnes elpu un jums tas patiks.

Un ļoti jums patiks, kā jūs jutīsieties fiziski, savos ķermeņos. Ja jums ir tendence sportot, tad ir ļoti iespējami personīgie rekordi. Būs iespējams iegūt arī tīkamas ķermeņa formas. Ļoti interesanti jums sāks attīstīties arī profesionālā dzīve. 2015. gads ir tas, kurā savus hobijus jūs varēsiet padarīt par savu profesiju, kas jūs lieliski apgādās materiāli. Skorpionu biznesi plauks pilnīgi noteikti.

Janvāra turpinājums būs jau daudz mīlīgāks par pirmajām janvāra dienām. Lai arī gaisā valdīs pārmaiņu vēji, kas visu Zodiaku stumdīs, bīdīs, izgaismos un visādi citādi kārtos, Skorpioni teju visu janvāri jutīs arī lielu siltumu un mīlestību. Venēra, kas ir gaumīga un jauka mīlas Dieviete sildīs jūsu sirsniņas, ģimenes un lies gaismu jūsu mājvietās.

Un lielisks notikums būs 20. janvārī, kad Ūdensvīri sarīkos ļoti neparastu jaunu mēnesi. Tas iepludinās ārkārtīgi dzīvīgu, jauneklīgu un svaigu enerģiju jūsu bāzes sektorā, kurā tad arī ir jūsu ģimenes, jūsu mājvietas un jūsu emocijas. Jums nāk pilnīgi jauns mīlestības laiks, kuru jūs janvāra beigās sāksiet sajust.

Tas arī nesīs sev līdz jaunu veselību un vismaz vēlmi labi izskatīties. Bet visdrīzākais, jūs arī labi izskatīsieties un jutīsieties. Skorpioni ir ļoti talantīgi cilvēki. Janvāra beigas atnesīs sev līdzi arī pamatīgu radošās enerģijas pieplūdumu. Un lai arī jums varētu šķist, ka 2015. gada pirmajos trijos mēnešos notiekošās izmaiņas ir kkas grūts, kas saistīts ar nepatīkamām lietām, bet TĀ TAS NEBŪS!

Es jau minēju, ka Vēžu pilnmēness diezgan spocīgi izgaismos nākotni, bet tikai janvāra beigās jūs tā pa īstam sapratīsiet: kas ir kas un kā jums tālāk kustēties un kurp tālāk dzīvē doties. Dažiem tas nozīmēs jaunus darbus vai pat jaunas darbības sfēras, citiem jaunas attiecības, citiem jaunus mitekļus. Sākot ar janvāra vidu jūs sajutīsiet kaifu no tā, ka lietas mainās un tās pilnīgi noteikti mainīsies uz gaišo pusi.

2015. gada otrajā pusē būs nereāli daudz izcilu un laimīgu dienu un kopumā šo gadu jūs atcerēsieties kā vienu no jaukākajiem. Jums ļoti būtiski ir koncentrēties uz veselību, jo ļoti daudz prieka un prieku gaidāmi. Pamatīga romantikas un aktivitātes deva būs. Lai to visu neaizēnotu zobu/muguras un sazin-kā-vēl sāpes, iztrūkstoši vai lieki kilogrami utt., taisiet sev jaungada apņemšanās, kuras varēsiet sākt (tā reāli) pildīt pēc 12-ā janvāra.

Janvāra sākumā jums iespējams daudz būs jāčupojas ar brāļiem/māsām, kolēģiem, radiem un kaimiņiem. Var būt janvārim netipiski blīva komunikācija ar šī līmeņa cilvēkiem. Ziniet, ko?! Saspicējiet ausis, jo tieši šī līmeņa cilvēki jums var dot ļoti labus norādījumus ko un kā darīt, lai savu laimi paņemtu. Labs laiks, lai izstrīdētos ar viņiem un tad salabtu. Īpaši labi salabšana veiksies pēc 21. janvāra.

Ja pie jums vai apkārt jums dzīvo toksiski cilvēki, tad gada pirmais ceturksnis (un janvāra pirmās 12 dienas) ir lielisks laiks, lai tiktu no viņiem vaļā vai arī aizietu no viņiem projām (uz neatgriešanos).

Pēc 21. janvāra iespējami visādi komunikāciju (datoru kļūmes) pārrāvumi. Noteikti noseivojiet informāciju. Ja kkur tajā laikā (līdz mēneša beigām) ceļojiet, ieplānojiet vairāk laika un kārtīgi pārbaudiet visas biļetes utt. Lielus pirkumus arī labāk veikt līdz 21-ajam janvārim. Vnk aizmieg ziņnesis Merkurs un kad tas notiek, bik sašķobās tehnika un notiek dažādas 'nobīdes' un aizķeršanās. No otras puses, tas ir lielisks laiks revīzijām, auditiem, izpētei utt. Variet revidēt hgan darbus, gan grāmatvedību, gan personīgās attiecības, gan savu mājvietu - vai tur ir viss, kā nākas jaunajai dzīvei.

Janvāra beigas jau ir pilnībā par jūsu jauno dzīvi, kas, kā jau minēju (ne-reizi-vien), būs ļoti pat gaiša. Lai jums ļoti labs Jaunais 2015. Gads, jo esat to pelnījuši sūri. Visa cieņa jums, lieliskie un drīz arī - ļoti, ļoti skaistie un garšīgie (ja vēl neesat)!! Veiksmi, izdošanos un mīlestību jaunajā gadā! Lai labi!!

Komentāri

Populāras ziņas