Horoskops februārim


Astrologa Anda Gestes horoskops Skorpioniem februārim.

Skorpioniem februāris ir nopietnais mēnesis. Veidojas jaunā kārtība. Mēness ass norāda uz darbs - māja - ģimenes tipa jautājumiem. Un ziniet, ko?! Jums ir paveicies! Februāris kopumā ir labvēlīgs mēnesis un ir ļoti labi, kad nopietnos jautājumus pavada debesjuma labvēlība.

Janvārī bija jauns mēness Ūdensvīros, kas iepludināja svaigu enerģiju jūsu 'bāzes sektorā'. Tajā atrodas jūsu mājvietas, ģimene, emocionālā labklājība, drošības sajūta šajā pasaulē u.c. bāziskie jautājumi. Šim procesam tagad būs turpinājums februārī, jo 18. februārī būs vēlreiz jauns mēness Ūdensvīros. Tas pabeigs kārtot 'bāzi'. Ne vienmēr tas ir viegli. Bieži nākās pārkārtoties, pārgrupēties, pielāgoties. Mainīt dzīvesvietas un ģimenes sastāvu. Tagad šie procesi sakārtosies pašā labvēlīgākajā izpildījumā.

Ja citām zīmēm marts ir tas mēnesis, kas visu apgriezīs kājām gaisā, tad jums šis process jau iet vai jau ir noticis. Marts jums sola jaunu veselību un jaunu perspektīvu dzīvē. Praktiski - jaunu dzīvi. Veselīgu dzīvi. Ko jums nozīmē vārdu salikums: 'veselīga dzīve' - izdomājiet paši.

Februāra sākums jums sola kko aplam neparastu. Mīlas planēta Venēra satiekas ar neparasto, reibinošo dzīves dzīļu valdnieku, vareno Neptūnu. Un uzminiet - kur? Tieši mīlestības, prieka, bērnu sektorā. Šī būs neparasta, romantiska, pat narkotiska enerģija. Tāds milzīgs mīlestības un radošuma vilnis. Un tas vēl notiek Zivīs, kur Neptūns ir neparasti spēcīgs. Un Skorpioni ar Zivīm ir lieliski draugi, jo abas šīs zīmes ir ūdens zīmes. Lieliski!

Februāra sākums sola romantiskas jūtas. Būs neparasti ciešas un mīlīgas saites ar bērniem. Ja jums ir sīči, noteikti ieplānojiet laiku kopā ar viņiem. Veiksies arī sportiskajās aktivitātēs un gluži vienkārši varēsiet tikt arī pie kāda mīļdzīvnieka: sunīša, kaķīša, z-zivtiņas vai kāmīša. Valdīs ļoti jauneklīgs gars.

04. februāris. Burvīgs, pasakains pilnmēness Lauvās. To svēta lielais bagātnieks Jupiters. Un šis pilnmēness izgaismos jūsu darba / karjeras / misijas sektoru. Ļoti labi! Tas nozīmē, ka šī jaukā Mēnestiņa gaisma, kombinācijā ar lielisko Jupiteru, parādīs to, kā var sakārtot un uzlabot savu darba dzīvi. Līdz 11.02., kad mostas ziņnesis Merkurs, vairāk ir plānošanas un revīzijas laiks. Pēc 11-ā jau sākas reālas darbības laiks. Parasti pilnmēneši nav nekas pārlieku baudāms, bet šis ir zelta vērts pilnmēness.

Jo tālāk februāra mēnesī, jo interesantāk. Par jauno mēnesi 18.02., kas pabeigs kārtot bāzi jau rakstīju, bet līdzās tam sāk parādīties arī jaunā veselība. 20.-22.02. kustieties! Gaisā būs milzīgs draivs un liela romantika un kaisle. Tas notiek jūsu veselības un ikdienas sektorā. Varat uzsākt jaunas veselības rutīnas. No sirds iesaku skatīties veselības un sporta virzienā, jo marts un viss turpmākais 2015. gads būs par attiecībām, draudzību un aktivitāti, bet tam visam, kā paši saprotiet, ir vajadzīga laba forma. Vasara jau arī nav aiz kalniem. Ar pludmalēm. It sevišķi vasaras otrajā pusē. Skorpioni, kas jau sportā, variet tagad spiest uz personīgajiem rekordiem.

Ja vēl par veselību, tad februāra pēdējā dekāde / marts ir ļoti labvēlīgs laiks medicīniskām manipulācijām, ja tas jums ir aktuāli. Ļoti labi ir kko nogriezt vai piešūt klāt. Principā, jā! Spiediet uz veselību, sportu, diētām, masāžām, pirtīm, kosmetoloģiju utt.

No 25. datuma līdz mēneša beigām debesīs izveidojas kāda ļoti spēcīga un savdabīga enerģija. Tai ir sakars ar ilgtermiņa ieguvumiem un stabilitāti. Atslēgas vārdi ir ikdiena, veselība, ienākumi, talanti. Ja tā saliek kopā, sanāk, ka veselība dos ienākumus un ienākumi dos veselību. Un ir vēl kas!

Februārī jums ir pastiprināti jāpievērš uzmanība savam izskatam, apģērbam un skaistumam. Nu mēs visi esam tādi, kādi esam (visi smuki!), bet no sevis Skorpioniem februārī / martā ir jādabū ārā maksimums. Te viena tāda fiška. Ja jau notiek pārmaiņas, tad mēs esam ievērojami. Tagad sākas ļoti specifisks Zivju laiks, kad cilvēkus vērtēs arī pēc izskata. Un no izskata šajā izmaiņu laikā būs atkarīgas iespējas. Es, protams, atvainojos, ka pieminu tik banālas, pat merkantīlas lietas, bet tagad būs tāds laiks, ka āriene būs pastiprināti nozīmīga. Tas būs svarīgi visu februāri, bet sākot ar 25.02. un īpaši martā tas būs ārkārtīgi aktuāli.

Mēs nevaram apskatīt februāri atrauti no tā, kas bija janvārī un kas būs martā. Notiek kādas izmaiņas un jūs esat tranzīt-zonā. Tas ir kā tāds talantu šovs, kurā ir vairāki uzdevumi. Ja iepriekš tika pārbaudīta jūsu izturība un reakcijas ātrums, tad tagad tiks uzlūkota jūsu stāja un jūsu spēja smaidīt un spīdēt. Un balvas tiks izsniegtas jau pavisam drīz. Lai izdodas augstu turēt galvu un starot! Esat līksmi un laimīgi! Priekā!

Komentāri

Populāras ziņas