Kāzu tiešraide


Līdz Ilzes Eņģeles darbam "Kāzu tiešraide" tiku kaut kā netīšām. Meklēju netā vienu sen lasītu "Lata romānu" sērijas darbu un atradu visas sērijas uzskaitījumu un paralēli tam bija kāda atsauce uz šo grāmatu. Ieinteresēja. Paņēmu bibliotēkā un jāteic, ka trijos vakaros izrāvu cauri.
Nu tātad, ir divas sievieškārtas galvenās varones - TV projektu vaītāja Iza un asistente Envija.
Envija cenšas piepildīt savu sapni, tikt TV kameras priekšā un tad nu gan viņass nelietīgais bijušais - Renārs - ieraudzīs šo un atgriezīsies pie viņas.
Iza atkal ir kopā ar TV producentu Egonu, kurš kā jau vairums LV vīriešu ir dikti labās (un nekritiskās) domās par sevi un vislaik liek Izai satraukties vai tik kaut kur apkārt pa svešām gultām nevazājas.
Viss bardaks sākas tad, kad tiek izdomāts TV šovs - "Kāzas tiešraidē" un precēties visas LV priekšā sadomā Envijas bijušais, kurš nu ir atradis pilnīgu pretstatu skaistajai un labi koptajai Envijai.
Jāteic, ka man patika LV realitātes ietveršana darbā, jo šāds šovs vienā no LV kanāliem ir bijis un pēc tā ko par LV šoviem stāsta mana frizierīte, kas reizēm pucē šovu dalībniekus, tad organizācija un izpildījums ir tieši tāds kā to aprasta autore. Lai gan grāmatas sākumā tiek minēts, ka viss ir izdomāts, man jau šķiet, ka vienīgie izdomātie bija personāžu vārdi. He, he, he!
Kā nu tas viss beidzās, to jāizlasa pašiem.
Patiesībā forši, ka nav ne pārsaldinaāti, ne sīrupaini, bet gan reāli, jo neviens no varoņiem nav tik "balts un pūkains" kā varbūt iztaisās.
Autorei ir vēl divas grāmatas,nu ko, laikam izlasīšu arī tās.

Komentāri

Populāras ziņas