Horoskops jūnijam

Anda Gestes horoskops Skorpioniem jūnijam.

Skorpioniem jūnijā ir jābūt formā. Lilels naudas un pašapziņas mēnesis, kas var atnest daudzas neparastas iespējas. Pirmās 3 jūnija nedēļas jums tādas ļoti darbīgas un gana svarīgas. Nebūs daudz laika laiskoties, bik jāsarausās. Lielā atpūta sāksies pēdējā jūnija dekādē. Pat ne lielā atpūta kā tāda, bet viss veiksies tik viegli, ka šķitīs, ka tā ir jautra atpūta. Tas jauki, taču jāņi jāvisn! Tad nu par visu pēc kārtas!
Jau 02. jūnijā samērā optimistisks pilnmēness Strēlniekos, jūsu talantu, peļņas un pašapziņas sektorā. Skorpioni ir interesanti Zodiaka iemītnieki - tādi bik nesaprotami, seksīgi un aplam smalki konstruēti. Tikai paši Skorpioni var saprast, kas notiek jūsu iekšpasaulē. Tur ir ļoti smalki mehānismi, kuri, kad darbojas kā nākas, var jūsu dzīvi darīt ļoti skaistu. Kad šie mehānismi klemmē, tad ir visādi. Jūnijā jums vajadzētu būt pirmajam gadījumam. Strēlnieku pilnmēness izgaismos jūsu fenomenālos talantus. Jūs varētu tapt pieprasīti, bet ja tā, tad protat paprasīt adekvātu samaksu. Tad arī pašapziņa būs ok un pietiks līdzekļu eļļai, ar ko eļļot savus smalkos iekšpasaules mehānismus.
05.06. burvīgā mīlas dieviete Venēra dodas uz Lauvām, lai mēneša beigās savienotos ar dievu dievu Jupiteru. Jums visu jūniju, sevišķi pašas mēneša beigas, ir izcils laiks kārtot darba / karjeras lietas. Veiksies lieliski. Ja esiet bez darba vai gribat šajā sfērā kko mainīt, metieties darba meklējuma / uzlabošanas aktivitātēs. Sevišķi pēc 12-ā jūnija, kad mostās no sava atpakaļvirziena Kosmosa ātrkājis un ziņnesis Merkurs.
Ap to pašu 12-o jūniju paliks skaidrākas lietas, kas saistītas ar romantiku un bērniem. Vrb tas nebūs tā ļoti patīkami, jo pazudīs ilūziju un cerību migliņa, toties lietas noskaidrosies un jums līdz novembra vidum parādīsies sapratne - kas ir kas šajos nemazsvarīgajos jautājumos. Uz pāris mēnešiem atpūtā dodas lielais ilūziju burvis un miglas dievs Neptūns. Migla izklīdīs un parādīsies realitāte, kāda tā ir.
PATS GALVENAIS jūnija notikums burvīgajiem Skorpioniem notiks 15-ajā jūnijā. Jūsu zīmē līdz 18-ajam septembrim atgriežas Kosmosa stingrai tētis Saturns. Te ļoti labi ir jāsaprot, ka viņš nav nekāds baismonis, tieši pretēji. Labi, viņš nograuj ilūzijas un VELTAS cerības, bet tas viss izjuktu tikvai tā un ar vēl lielākiem zaudējumiem un sāpēm. Toties Saturns sakārto un sastrukturizē visas ģeldīgās lietas, kam lemta ilgtspēja. Un tas ir lieliski. Saturns pie jums pēc septembra atgriezīsies tikai pēc apm 30 gadiem. Tagad viņš sakārtos jūs, jūsu domāšanu tā, lai jums šo ilgo, ilgo laiku ietu viegli. Saturns ir kā stingrs treneris, kas grib izaudzināt olimpisko čempionu. Un viņš neļauj ēst čipšus, dzert kolu un skraidīt pa diskotēkām, kad jāgatavojas olimpiādei. Viņš labi zina, kas jums ir labs un kas - ne. Un to, kas jums nav labs viņš ņems nost. Bet, ja jūs pie sev kaitīgām lietām ļoti turēsieties, tad viņš uz jums runās ar LIELAJIEM BURTIEM. NB! Viņam ir arī siksna... Tā kā esiet prātīgi, mīliet sevi, tad viss būs bumbās! Točna, es jums saku! Pārbaudīts...
16.06. diezgan sviestains jauns mēness pavieglajos Dvīņos. Enerģija šim jaunajam mēnesim ir paviegla, nenopietna, intrigaina. Ir zīmes, kas to varēs viegli paņemt. Jums, es godīgi nezinu, kā izdosies. Tā trāpa pa jūsu seksa, kaisles, kredītu, aizdevumu, slavas, lecīguma, lielo līgumu un uzvaru sektoru. Ja domājiet ņemt aizdevumus vai slēgt lielus līgumus, jums uzgāzīsies vesela informācijas kaudze uz galvas. Mēģiniet neapjukt. Seksa / kaisles jautājumos jums varētu uzgāzties virsū bars nenopietnu cilvēku. Ņjā, bet pa lielām šaibām, sekss jau nav par nopietnību. Un jums tā sekša sadaļa ir labi zināma, tiksiet galā. Neliels lecīgums jau jums noderēs, vrb tieši tam šis jaunmēness ir domāts. Godīgi - nezinu, domājiet paši!
22. jūnijs!!!!!!!!!!!!!!!! Superdiena. Saule jau būs jums draudzīgajos Vēžos, drīz (24.06.) tur būs arī enerģijas un draiva dievs Marss. Jūsu galvas un jūsu DZĪVES NOLŪKI apskaidrosies. 22. jūnijā, savukārt, precīzi vislabākajā savienojumā savienosies lieliskais dievu dievs Jupiters un kosmiskā lunaparka direktors Urāns. Jūsu darba frontē gaidāmi neticami pavērsieni. Ja sportojiet, tad tur arī sagaidāmi personīgie rekordi. Šī enerģija būs jūtama visu jūniju, bet sevišķi spēcīgi visu pēdējo jūnija dekādi ar kulmināciju 22.06. Jūnija pēdējā dekāde ir lieliska ne tikai darbam, bet arī veselības uzlabošanai.
Pašās mēneša beigās mīlas dieviete Venēra pietuvosies lieliskajam Jupiteram. Izcili veiksmīgas dienas. Veriet vaļā firmas, lūdziet paaugstinājumus darbā un algas pielikumus. Jūnijs jums rosīgs, svarīgs un veiksmīgs. Tā kā Saule 21-ajā dodas uz jums draudzīgajiem Vēžiem, būs arī lieliska atpūta jāņos un vrb kāds tālāks ceļojums. Vrb nemaz nesvinēsiet mūsu parastos jāņus, bet kādus smalkus aizjūras San Huanus. Katrā ziņā būs gaiši un lustīgi! Lai veiksmīgi un jautri! Līgo!

Komentāri

Populāras ziņas