Horoskops maijam


Anda Gestes horoskops Skorpioniem maijam.

Suns zināja, kādu kaulu ir ēdis... Skorpion, atver acis! Apkārt mudž cilvēki, bet viņu nodomi ir dažādi. Pēdējā laikā ar Skorpioniem atkal notiek lietas, to nevar neredzēt. Šķiet, jums vajag, lai būtu kkādi sū, no kuriem tad var trausties ārā. Šoreiz nebūs specifiski s...i, bet, drīzāk, nāk atmaksas laiks. Vendeta Skorpionu gaumē... Un pasarg' Dies' tam sērdienim, kas būs Skorpionam ļaunu vēlējis. Atmaksa būs mega skarba. Principā, labākais, kas ar tādu sērdieni var notikt ir - lodi pierē un atpakaļ uz elli.

Maija centrālais punkts ir jūsu privātais pilnmēness 04.05. Es nezinu, kā jūs to dabūjāt gatavu (laikam debesīs ir blats), bet šis pilnmēness ir pārbāzts ar emocionālo enerģiju. Un enerģija ir visplašākajā spektrā: no mīlīgas, dziedinošas, sargājošas līdz galēji negatīvai, kas, principā, ir lāstu enerģija. Jauki. Tagad redzēsiet, ko suns ēdis. Ja jums apkārt esošajiem pilsoņiem pēkšņi pārlūzt kakls, tad, visticamāk, šādam pilsonim būs iezagusies kāda nelāga domiņa attiecībā pret Skorpionu. Ja, savukārt, pilsonim vai pilsonei nokrīt no gaisa žigulis, tad domiņa ir bijusi gaiša. Mīlīgi.

Tagad jūs būsiet tik enerģizēti ar savu privāto pilnmēnesi vesela gada garumā, ka, visticamākais, daudz kas dzīvē mainīsies. Pie jums paliks tikai cēli, sirsnīgi, mīloši un patiesi labu vēloši cilvēki. Tā kā pofig - ja nu kāda/-s iet projām, lai iet. Jums pienākās īsta laime, kas nāk. Nu labi, lavās. Jo tādā pilnmēnesī arī laime ir uzmanīga, lai neaizbiedētu pašu Skorpionu. Jo tas, no kā līdz absurdam baidās Skorpions, ir pašu laime. Tad nu lūk laimei nākas Skorpionam uzglūnēt nemanot. Gaidiet, būs!

Cita maija aktualitāte. Lielais kāposts, kontrakti, darījumi, kredīti utt. Klāt tam kaisle un sekss, kas pārsniedz savā akrobātikas paņēmienu bagātībā misionāra pozu. Jau 01. maijā ziņnesis Merkurs ieiet savā mājvietā Dvīņos uz nereāli ilgu laiku - līdz 08. jūlijam. Merkurs būs ārkārtīgi spēcīgs. Un Merkurs grib palīdzēt jums tapt bagātiem un seksīgiem. Skorpions Zodiakā ir pilsonis ar vissmalkāko iekšpasauli. Jūsos ir tik smalkas konstrukcijas, ka jūs no tām esat padzinuši projām dzīvību, lai neizjauktu to balansu, kas jūsos ir. Un jūsu partneriem ir jāmāk būt tik smalkiem, lai šo balansu neizjauktu. Tagad laiks sevī ielaist jaunu dzīvību un JAUNU IENĀKUMU LĪMENI! Jums tehniski vajag būt turīgiem+!! Tas palīdzēs sabalansēt jūsu smalkos iekšpasaules svarus. Un būs jauki. Un vēl apkārt jums tagad būs pavisam īsti un mīloši cilvēki. Pavisam jauki!

Jauns mēness 18.05. būs Vēršos. Tas ienesīs ļoti nomierinošu enerģiju jūsu partnerības sektorā. Dzīves un biznesa/sadarbības partneri taps ļoti sakarīgi.

NB!! 18.05. - 12.06. Merkurs ir retrogrāds. Tas nozīmē, ka šajā laikā jums nevajadzētu taisīt lielus pirkumus vai slēgt mega līgumus. Ceļošanai arī ielieciet ekstra stundiņu. Uztaisiet kompjiem backup-us. ŠIS LAIKS IR IZCILS REVĪZIJAI, ZIŅU & INFO IEVĀKŠANAI, PLĀNOŠANAI. Stāsts ir par lielām naudām, kredītiem, biznesiem utt. Aktīvās darbības laiks ir līdz 18.05. un tad no kāda 15. jūnija līdz 08. jūlijam. Jo tuvāk jūlijam, jo pamatīgāks spēks būs Merkuram. 01. jūlijs būs arī gada viena no veiksmīgākajām dienām. Tajā dienā variet firmas vērt vaļā utt. Tas nu par biznesiem.

Vēl jauki tas, ka pēc 08.05. jums mīlas dieviete Venēra būs aizgājusi uz jūsu personīgo Olimpa kalnu. Sakiet debesīm savas vēlmes, tām būs liela varbūtība piepildīties. Cita starpā, augu mēnesi dažādi debesu spīdekļi raidīs savus starus uz jūsu laimes un nākotnes vārtiem. Amizantā kārtā, jūsu laimes un nākotnes vārti tagad ir jūsu zemapziņā. T.i. ceļš uz jūsu pašu zemapziņu tagad jums ir ceļš uz savu personīgo laimi. Tā kā - meditējiet, ejiet terapijās, grupās, apmeklējiet astrologus, skatieties sapņus utt. Tagad ejiet ciemos pie sevis iekšpasaulē.

Jums maijā ir divas izcilas dienas, kad pilnībā sakārtosies attiecības ar tuvajiem cilvēkiem. Tās ir izcilas piedošanas un dziedināšanas dienas - 16/05 un 27/05. Ārkārtīgi mīļas un siltas dienas, kad tikties ar sevi un citiem izciliem cilvēkiem. Variet šajās dienās arī piedot sev, ja ir jūsos kāda maza skrobīte uz sevi vai kāds treknāks pašpārmetums. Ja piedodat sev, ar to vien nepietiek! Sev ir jānopērk arī končas vai augstpapēdenes (parasti sievietes to dara). Puiši var sev nopirkt jaunu bļitkojamo kasti. Tā būtu tāda maza kompensācija par pārciestajām grūtībām.

Summā maijs ir zvērā spēcīgs mēnesis. Jūs esat Kosmosa pūķu, drakonu u.c. uguns-spļāvēju aizsardzībā tagad. Elles katls ar maitas viru jau ir uzkurts un pacelts virs sērdieņu galvām, atliek tikai nospiest sarkano pogu. Skorpionam neviens nedarīs pāri!! Bet jūs paši teciņus teciet uz savu zemapziņu pēc pērlēm un pofig, ja kādam par to ir viedoklis. Pilnīgi pofig! Lai sekmes, skaistie! Kosmisks kampiens! Priekā!

Komentāri

Populāras ziņas