Divu kungu kalps. Anno 1963



Izklaides un kultūras baudīšanas nolūkos pa ilgiem laikiem biju uz teātri, šoreiz Nacionālā teātra izrāde "Divu kungu kalps. Anno 1963".
Komēdija, kas papildināta ar foršu noskaņu radošo skifla grupu, kas izklaidēja skatītājus pirms izrādes, izrādes laikā un starpbrīdī. Njā, laikam tieši mūzika man šķita pats foršākais, jo komēdija kā komēdija. Joku tēmas nu bieži vien tā par tēmu zem jostasvietas, par ko mana mamma rauca degunu, bet visā visumā ja neko neuztver personīgi, tik tiešām ir smieklīgi.
Egliena tēls, šis te divu kungu kalps, nu jāsaka, kaut kādā veidā bija pārāk pamuļķīgs attēlots, nezinu drusku tā uz beigām tas viss traucēt jau nedaudz sāka. Interesanta vieta ar publikas iesaisti izrādē, bet man aiz mugurs sēdošā dāma savam partnerim gan čukstēja, ka tā meitene tak ir topošā aktrise - studente. Njā, man ar tā likās, jo tajā beigu ainā pirms ūdens uzliešanas, viņa ļoti labi un kompakti sagrupējās aiz tā galdiņa, nezinātājs no malas būtu vairāk apmulsis.
Visā visumā, normāla komēdija, kura, ja vien nebūtu foršās 60mito mūziciņas, i pēc laika nepaliktu prātā. A varbut nepaliks arī ar visu mūziku, bet nu to laiks rādīs. Starp citu, you tubē atradu 60mito mūzikas izlases, interesanti paklausīties.

Komentāri

Populāras ziņas