Kornēlijas inovācijas


Tad nu tā, vakar arī es beidzot devos noskatīties Nacionālā teātra "grāvēju" "Teātra žurka 2010."
Tauta daudz, dažādu vecumu, taču jāsaka tomēr pārsvarā dāmas pēc 40 un vecākas kundzītes.
Reklāmās šī gada Žurka, tika pozicionēta kā inovāciju ieviesēja, kuru politiskās elites saulītē palīdzēs iecelt Fredis kopā ar "Labvēlīgo tipu".
Nu jāteic gan, ka tieši izrādes pirmā daļā, kur aktīvu līdzdarbību ņēma Fredis ar Labvēlīgo tipu" man likās tāda nedaudz smagnēja. Kaut kā neaizgāja vecie labie hīti, pārtaisīti vērlēšanu stilā.
Otrā daļa, kā jau ierasts (esmu redzējusi vismaz 3 Kornēlijas izrādes citos iepriekšējos gados) bija koncerts, kur tika humorīgi apspēlētas pašreizējās muzikālās aktivitātes Lv un pasaulē. Nu jāteic, tas bija daudz jautrāk un izklaidējošāk. Nu protams, par dažu numuru iekļaušanu man radās šaubas, vai tie nav ielikti tikai lai aizpildītu laiku, taču vairāki bija tik tiešām labi.
Izteikts hīts bija a la Aišas veļas mazgātāju šovs, ar Aišu Ditas Lūriņas izpildījumā, stāvot uz padomju laika hīta, veļas mašīnas "Rīga 12".
Kā arī numurs "Žoržiks un Tirkīzu zilo koris".
Nu kopumā Žurka Kornēlija kā jau parasti izklaidējoša un cilvēkiem tik tiešam gāja pie sirds, pēc izrādes lēnām virzoties cauri ļaužu pūlim, dzirdēju vairākus komentārus, ka tas ir tieši tas, kas šobrīd nepieciešams. Izklaide, nevis kaut kādas nopietnās drāmas un tragēdijas. Nu jā, šobrīd tauta alkst izklaižu. Drāmas pataupīsim nākamajiem treknajiem gadiem (ja tādi vispār būs).

Komentāri

Populāras ziņas