Horoskops Skorpioniem jūlijam.

Andra Gestes horoskops Skorpioniem jūlijam.
Kopš 15. jūnijā varenais un sūrais Saturns uz 3 mēnešiem atgriezās Skorpionos, lai uz nākamajiem 30 gadiem sakārtotu Skorpionu dzīves. Jūs masveidā sākāt šturmēt astrologus. Un ļoti pareizi dariet. Saturns ir skarbs, bet aplam taisnīgs. Viņš nepavisam un itin nemaz nepacieš viltus cerības, ilūzijas un haļavu. Tagad jums ir ļoti nozīmīgs laiks līdz 18. septembrim, kad variet sakārtot sevi, savu fizisko veselību, savas personības, lai JUMS BŪTU ĒRTI UN PATĪKAMI dzīvot un sadzīvot ar sevi nākamos 30 gadus. Un mazākais būtu tupi šo iespēju laiku izniekot un palaist garām, principā tas ir noziedzīgi. Ja tagad nemainīsiet attiecības ar sevi uz labu paši, to jums palīdzēs gādīgie cilvēki pēc saviem ieskatiem, bet tad jau tikai atliks atslābt un baudīt. Nu vot šitādi pigori jums tagad. Ir kur izvērsties.
Jau 01.07. būs viena no gada veiksmīgākajām dienām. Burvīgā mīlas dieviete Venēra tiekas ar lielisko dievu dievu Jupiteru. Šī ir viena no 2015. gada veiksmīgākajām dienām. Skorpioniem visa veiksmes enerģija nonāks 'darba sektorā'. Tas jauki. Variet uzsākt jaunus projektus, dibināt firmas utt. Gaidāmi patīkami karjeras pārsteigumi. Šis ir labs laiks peļņai.
02.07. Pilnmēness Mežāžos. Lielisks papildinājums jūsu darba veiksmēm, jo gana strukturētā Mežāžu pilnmēness enerģija izgaismos jūsu komunikācijas lietas. Aktualitāte būs paziņas, radi, kaimiņi un kolēģi. Šis ir arī bik radošs pilnmēness, jo to svētīs šmigas, dzīves dzīļu, filozofijas un radošuma patrons Neptūns. Nu ko, radiet kopā ar kolēģiem un kaimiņiem. Jāpiebilst, ka jūlijs ir arī zīmīgs ar to, ka tajā būs veseli divi pilnmēneši. Par otru būs stāsts vēlāk.
Tālākais jau interesanti. Saule jums ļoti draudzīgajos Vēžos 06.07. nostāsies opozīcijā varenajam Plutonam. Ļoti spilgti izgaismosies jautājumi par jūsu mītnes zemēm, par jūsu izglītību un, vispār, vai esat tur, kur jums ir jābūt un dariet dzīvē to, kas darāms. Būs daudz jautājumu un daudz atbilžu. Pamatā tās būs labas atbildes, jo jūlijs ir veiksmes mēnesis jums. Turpmākās trīs dienas var arī atnest jums visnotaļ eksotiskus piedzīvojumus, ļoti romantiskus un radošus piedzīvojumus. Tas vēl vairāk uzdos jums jautājumu par to, kur tagad dzīvē atrodieties. Tagad svarīgi ir nesabīties, bet drīzāk peldēt pa straumei, pat ja tā būs strauja straume.
13.07. Diezgan skaudri jautājumi par to pašu - vai neesat aizsēdējušies tur, kur sēžat. Paskarba diena kā jau šim datumam pienākas. Toties jau drīzumā gaidāmi pilnīgi jauni risinājumi un paliks vieglāk un gaišāk, jo 16.07. jums superīgs jauns mēness ļoti draudzīgajos Vēžos. Pilnīgi jauna enerģija ieplūdīs jūsu t.s. 'dievu mājā'. Tas atnesīs milzīgu optimisma un noteiktības enerģiju. Varēsiet atkal kalnus gāzt, ar ko es jūs no sirds apsveicu.
19.07. burvīgā mīlas dieviete Venēra iesoļos jūsu draudzības sektorā, kas būs jūsu aktualitāte vesela gada garumā pēc 11. augusta. Tagad Venēra sapulcēs jaunus draugus. Kāda draudzība var pilnīgi mierīgi pārtapt par kko lielāku. Venēra gan 25-ajā pagriežas atpakaļkustībā, lai atgrieztos jūsu darba sektorā (31.07.) un 05. augustā izveidotu vēl vienu burvīgu savienojumu ar lielisko Jupiteru un palīdzētu jums darbos un karjerā.
21.07. !!! Jums ārkārtīgi nozīmīga diena. Skaidrības diena. Šajā dienā jums būs iespējas pieņemt kādus sev ārkārtīgi būtiskus lēmumus. Šī jums ir izcili veiksmīga un nozīmīga diena, kas var pagriezt jūsu dzīves uz saulaināku krastu, ja esat dzīves samocīti. Un runa ir par ļoti būtiskām lietām, kas ietekmēs jūsu dzīvi ilgtermiņā. Noteikti veltiet šajā dienā kādu stundiņu dziļām pārdomām par savu dzīvi. Iespējas būs ļoti labas.
23.07. gan Saule, gan ziņnesis Merkurs dodas uz Lauvām Tagad viss, par ko darba un karjeras jautājumos esat sapņojuši, iegūs milzīgu papildus enerģiju. Daudz ko no iecerētā jums izdosies realizēt. Domājiet darbus, domājiet biznesus. Ja jums darba nav, aktīvi to meklējiet. Šis fantastiski spēcīgais Lauvu laiks beigsies 11. augustā, kad sāksies jums mierīgākas dienas. Tagad darbs, karjera, bizness un veiksme. Noteikti izmantojiet šo laiku un esiet ļoti aktīvi!
25.07. ir nediena. Nulle gramu alko šajā dienā. Skorpioni ir talantīgi sū... savārīšanā. Šoreiz nediena var beigties ar traumu, ja būsiet pārgalvīgi. Ja jums ir jārauj ārā kāds zobs, tad 25.07. ir tam kā radīts. Ja lietosiet alko un būsiet pārgalvīgi, tad pat pie zobārsta nav jāiet - zobi izlidos paši. Šī diena ir drudžaina un to vislabāk ir pārlaist līgani. Ejiet sēņot, baudiet vasaru utt. Meditējiet un viss būs vnk lieliski.
31.07. vēl viens pilnmēness, šoreiz Ūdensvīros, kas ir jūsu 'bāzes sektors'. Šis ūdensvīru pilnmēness ir bez rūpju ēniņas un tas savā futūristiskajā gaismā izgaismos jūsu mājvietas un ģimenes. Tas parādīs ceļu uz laimi un nākotni. Ļoti, ļoti patīkami. Jums izdosies daudzas lietas sakārtot jūlijā. Jums tagad jākārto sevi, lai ilgtermiņā ir mierīgi, skaisti un laimīgi. Jūlijā daudzi debesu spīdekļi raidīs ļoti palīdzošu enerģiju. Tagad jums ir īstais laiks doties pie astrologiem un psihologiem, ja jūtat, ka nepieciešams. Jūlijā un līdz 11. augustam būs aktīvi jārosās un jāpastrādā, tad jau sāksies daudz mīlīgāki laiki, kad būs iespējas atpūsties un uztusēt ar draugiem un tā vesela gada garumā. Lai jums veiksmīgs un radošs šis vasaras mēnesis. Lai laimīgi, visforšākie!

Komentāri

Populāras ziņas