Horoskops Skorpioniem martam

Ā,kā apsmējos par Anda Gestes rakstības stilu. Labs.

Laikam jau Skorpioniem trakais marts būs visskaidrākais no visām zīmēm visā Zodiakā. Pilnīgi nekā sarežģīta un, galvenais, viss ir paveicams. Jums viss būs ļoti vienkārši - draugi, mīlestība, bērni, aktīva atpūta un MĀJAS RŪPES. Nu bet loģiski - draugi māju piegružo? Noteikti! Bērni? Un kā vēl! Mīlestība? Bet, protams!! Pa visu māju tad mētājās šampanieša pudeles, dāvanu ietinamie papīri, par visu pārējo es paklusēšu..

Bet, ja jau marts ir pats transformatīvākais mēnesis gadā, ko tad Skorpioni transformēs?? Neko daudz - savas mājas un savas miesas jaunas mīlestības (vai vecās mīlestības uzplaiksnījumu) uzņemšanai. Jums marts būs viegls un garlaicīgs. Jau februārī minēju, ka marts visam Zodiakam apgriezīs dzīves kājām gaisā, bet Skorpioniem šis process jau pa lielām šaibām jau ir beidzies - tagad tikai jāpieremontē sevi un mājās, bet tie jau tādi sīkumi vien ir. Un mīla jau klejo apkārt.

Tipiska Skorpiona diena martā varētu būt šāda. Rīts, kafija, tipa darbs. Tad Skorpions aptaustīs savu riepu un sapratīs, ka tā tās lietas, droši vien, neies krastā, un slās uz sporta zāli. Pa ceļam viņu gandrīz apgāzīs aptrakusi Jaunava, kas būs uzlikusi par skaļu mūziku austiņās. Kāds Lauva ar dūri dauzīs bankomātu, kurā iesprūdusi pustukšā kredītkarte. Kaimiņš Dvīnis, nezin kāda pēkšņa apdulluma vadīts, būs iepircis bruņu mašīnu un divus pārus dzelzs durvju, bet tikmēr kokā saziepētu striķi sies Svars, kurš tikko būs nolaidis pa grunti jaunu, plaukstošu uzņēmumu. Bet vai tas spēs Skorpionu sakustināt? Da, nē! Skorpions aptaustīs savu riepu, garlaikoti nožāvāsies un sapratīs, ka ar tādu riepu nekāda mīla nebūs un slās tālāk uz savu sporta zāli. Atpakaļceļā vēl jānopērk krāsa aplupušajam dzīvoklim, bet saimniecības preču veikalā svaigi būs ievietota bumba, jo veikala vadītāja Zivs Zoja bija netīšām pārgulējusi ar konkurentu veikala vadītājas Ļusjas sesto vīru. Tāda tipiska diena. Viss ir niecība, nodomās Skorpions un garlaikoti aptaustīs savu riepu. Tas viss jau ir redzēts... bet mīla nesnauž. Tā jau glūn uz Skorpionu, kuru nezin kādu motīvu vadīti, Zodiaka iemītnieki ir nodēvējuši par seksīgiem. Bet jūs taču zināt, ka viņi maldās... Jūs neesat seksīgi, jūs esat ļoti seksīgi, tad arī dodaties uz sportu! Riepa un aplupušās sienas ir jūsu marta aktualitātes.

03.03. Pēkšņi var noveikties darbā un dzīve paliks pa kārtu vieglāka.

05.03. Garlaicīgs pilnmēness jūsu ballīšu un draugu sektorā. Ja vecā tipa izklaides jau zb, tad jādomā jaunas. Par to vērts padomāt, starp citu.

08.03. Starptautiskajā Sieviešu dienā būs bik nešpetns noskaņojums. Mīla un mīlēšanās mājos tuvu sportisko nodarbju vietām un aktīvās atpūtas zonās - vislabāk silto zemju kāpās. Cīņa par sieviešu tiesībām, kam 08. marts oriģināli ir dizainēts, nebūs Skorpionu dienas kārtībā, drīzāk demogrāfiski jautājumi. Tiem Skorpioniem, kas ir seksa darbinieki, Satrptautiskā Sieviešu diena būs diezgan ienesīga. Finanses arī pārējiem Skorpioniem būs ok martā, it sevišķi pēdējās 10 dienās.

11.-12.03. Nevajadzētu sportā pārstaipīties - varat tikt pie brukas. Šajās dienās labāk mazāk lietot alko, bet ja sanāk iekapāt, tad pat netuvojieties virpām, frēzēm, automobīļiem. Pirkstus (savus) gaļas mašīnās nebāziet!! Un vispār! Gaļu labāk ir pirkt jau sagrieztu/samaltu un kartupeļus - jau nomizotus. Sapratāt domu?!

14.03. Aizmieg Saturns. Līdz augustam jums tagad ir kolosāls laiks saprast cik un kā jūs pelnat naudu un vai jums tās pietiek. Nauda tagad sāks nākt labāk, bet saprast lietas vajag, jo no augusta tās pelnīšana būs zināma prioritāte. Izdomājiet, kāda ir jūsu REĀLĀ finansiālā komforta zona.

16.-17.03. Ļoti labas dienas (tik labas tās būs pēdējo reizi jūsu mūžā) lai sadotu pa mūli savai māsai vai brālim, vai kādam citam rada gabalam. Ir iespēja pārdurt riepas kaimiņam un uzrakstīt kļauzu uz saviem kolēģiem. Vēl jums ir pēdējā iespēja sabojāt savu veselību, tam vislabāk arī palīdzētu brāļi/māsas, citi radi, kaimiņi un paziņas. Kautiņi un mordabojs šajās dienās būs plaši pieejami. Bet ja nopietni, jums ir pēdējā iespēja tik krāšņi un pompozi pateikt visiem TĀDU SAVU TAISNĪBU, ka viņiem nemaz maz neliksies. Jums ir izcilas iespējas iestāties par savām tiesībām un par SAVU BRĪVĪBU.

20.03. KAIFĪGS JAUNS MĒNESS ZIVĪS AR PILNU SAULES APTUMSUMU. Tas ir ļoti dvēselisks jaunais mēness, kas atnesīs MILZĪGU nepieradinātas romantikas un mīlestības enerģijas porciju vesela gada garumā. Un jūsu mīlestība diez vai vairs kādreiz būs tipiska vai nelaimīga, ja spēsiet paņemt šo nepieradinātās romantikas enerģiju. Mēneša beigas un superīgais aprīlis jau būs par šo jauno mīlestības enerģiju. Lai jums sokas, sirsnīgie un seksīgie Skorpioni! No sirds vēlu jums laimīgu Jauno Astroloģisko Gadu, kas sākas naktī no 20.03. uz 21.03.! Lai priecīgi un pa foršo!

Komentāri

Populāras ziņas