Elegance


Patiesībā Ketlīnas Tesāro (Kathleen Tessaro)grāmatu "Elegance" (Elegance) lasu jau otro reizi. Negadās bieži, kad kādu grāmatu pārlasu, bet šīs grāmatas fragmenti bija manā galvā aizķērušies un, kad bibliotēkā ieraudzīju grāmatu, to paņēmu.
Stāsts par sievieti, kas apmaldījusies savā dzīvē, un pēc neveiksmīga pasākuma mākslas galerijā, kur vīramātes draudzenes notur viņu par stāvoklī esošu (lai gan tā nebūt nav) saprot, ka dzīvē kaut kas nogājis greizi un ir jādara kas lietas labā, lai atgūtu kontroli pār savu dzīvi. Otrs galvenais grāmatas tēls ir lietotu grāmatu veikalā atrasts Dārio kundzes grāmatas "Elegance" sējums. Tas tad nu arī kalpo kā pašpalīdzības grāmata revidējot gan skapi, gan dzīvi.
Vispār man patika arī pēc otreizējas izlasīšanas, jo labi parādīja krīzes iestāšanās un pārvarēšanas ceļu. Labi salīdzināt ar savu pieredzi. Bet kopumā grāmata bija viegla un dažās vietās pat ļoti humorīga. Tāds romāns, kas principā nepretendē uz nekādu augsto mākslu, bet kaut kādā veidā prātā paliek un aizķer.

Komentāri

Populāras ziņas