Everything is fake


Laikam atvaļinājums dara savu un vienu vakaru nolēmu veltīt nekā prātīga nedarīšanai. Šim procesam izvēlējos paskatīties šovu "Brides of Beverly Hills" iekš TUBE+. Kopumā neesmu to īpatnējo šovu skatītāja, kuros parasti cilvēki izliek sevi publiskai apskatei un rakājas pa savu vai kaimiņu/kolēģu/istabas biedru "netīro veļu" - "The real housewives of ..., Jersey Shore u.c.
Jāteic, ka šis sovs ir no augstākminētajiem, lai gan tam ir sava specifika. Tātad, visa centrā ir kāzu kleita un tai nu reiz ir jābūt perfektai. Realitātes šovā vis griežas ap Renē Strausu, kruta kāza salona īpašnieci un centrālo personu arī ikdienas darbā un viņas komandu darbībā ar līgavām, kas nāk izvēlēties savu īpašās dienas kāzu kleitu. Paldies dievam viena epizode ir 20 minūtes gara un ietver 2 līgavas + vēl vienu, kura izvēlas savām līgavas māsām kleitas (nu reti stulba paraša).
Njā, līgavas ir kolorītas, tāpat kā tas viss bars, kas nāk līdzi uz pielaikošanu (mātes, omes, meitas, draudzenes, draugi, suņi u.c.), pa lielam ar uzpumpētām krūtīm un blondas (lai gan , kas mani pārsteidza, matu stāvoklis bija tik tiešām slikts - nekopti, sausi un dažai labai pat ilgi nemazgāti). Un kleitu izvēle, njā, nu par gaumi jau nestrīdas, bet ja tādas praktiski nav, nu tad jau ir tā kā ir.
Arī salona darbinieces ir super feikas un uzspēlētas, lai tikai nopelnītu komisiju.
Un kronis visam ir kaut kāds mūžīgi apkārt klīstošs florists/dizaineris, kurš par pilnīgi visu saka Fabulous.
Kopumā šovs jau uztaisīts ok, labi palīdz saprast, ka šito visu feiku noskatoties, gribas prakstiski darīt kaut ko derīgu (palasīt grāmatu, paadīt, paspēlēties ar kaķi, iziet laukā).

Komentāri

Populāras ziņas