Sieviešu romāns rudenim


Pagājušopirmdien man tā gribējās romantiku, nu kilogramiem vien, līdz ar to bibliotēkā paņēmu Sūzanas Elizabetes Filipsas (Susan Elizabeth Phillips) grāmatu "Mīlestības teātris"(What I Did for Love).
Nu jā, sieviešu romāns, bet manā gadījumā drēgnam rudens vakaram man tas bija visatbilstošākais izklaides elemenets.
Elīvei, galvenā varone Džordžija ir aktrise, kurai pastiprinata uzmanība tiek pievērsta tā iemesla pēc, ka viņu pametis vīrs, kurš apprecējis citu un tad nu bulvārprese seko katram viņas solim, lai gūtu sensāciju. Džordžijai tas ir globāli piegriezies, kā arī visi tie šķiršanās pārdzīvojumi par labu jau nenāk. Tā nu dažu jocīgu atgadījumu (izklaides, alkohols, narkotikas) rezultātā Džordžija Lasvegasā attopas apprecējusies ar savu bijušo ekrāna partneri Bremu no pusaudžu seriāla laikiem, kurš nu viņai nemaz nepatīk. Nu tālāk jau ir viss tas, kas beigu beigās noved pie fakta, ka Brems ir viņas lieliskais vīrietis.
Nu idejiski, tas viss jau kaut kur ir bijis, bet šajā grāmatā tomēr tas ir uzrakstīts ar tādu vieglumu un humoru un arī gana loģiski pamatots. Jāteic, paŗsteidzoši interesantas bija erotiskās ainas (sieviešu romānam tas ir tāds ļoti būtisks rādītājs, ja nu kas).
Identifikācija ar galveno varoni bija ļoti spēcīga, laikam dēļ noteiktām dzīves epizodēm, kas ļoti stipri sasaucās ar manu pieredzēto, līdz ar to šim darbam zināmu terapeitisko motīvu var pat piedēvāt, tā teikt paskatīties no malas un saprast kas ir kas.
Tikai nesaprotu, kāpēc gan latviski tulkotajiem darbiem bieži vien pilnībā ir pārveidoti nosaukumi un kāpēc Kontinents taisa tik banālus grāmatu vākus.

Komentāri

Populāras ziņas